воскресенье, 22 марта 2015 г.

„Vana kuuse sünnipäev“ 4. c klassi etendus


Kas teie teate, millal on kuusepuu sünnipäev? Kas teie teate, millisest kingitusest unistab vana kuusk?  Tänu 4.c klassi toredale etendusele meie kooli 1.c, 2.c, 3.c ja 3.b klassi õpilased teavad vastust nendele küsimustele.

Elab metsas vana tore kuusk ja tal on sünnipäev tulemas ..... nii algab see lugu. Kuusel on palju sõpru ning sõbrad tahavad teha kuusele ühe toreda kingituse. Jänesed ja karu, rähn ja konn – kõik mõtlevad, mis rõõmustaks sünnipäevalast kõige rohkem. Otsustatakse küsida kuuselt endalt. Kuusk räägib oma unistusest ning sõbrad on nõutud – suvel lumehelbeid ju ei lendle. Kuid kus häda kõige suurem, seal abi kõige lähemal. Vanal kuusel oli tore sünnipäevapidu, ja kuuse unistus läks ka täide ning see kõik juhtus tänu tema sõpradele.

Etendus oli väga põnev ja õpetlik, oli palju laule ja tantse. Suur tänu õpetaja Olga Kochile ja 4.c klassi lastele ning sooviks tänada ka muusikaõpetajat Anastassia Paali, kes õppis lastega need toredad laulud ja aitas etendusel kaasa saates lapsi klaveril.
 
 
Teksti koostas: Viktoria Mesilane

0 коммент.:

Отправить комментарий