Sel
sügisel Eestis esmakordselt tähistatakse
pudrukuud. Pudruprogrammi eesmärk on tõsta laste
teadlikkust tervislikust toidust, eriti teravilja toitudest ning
saada rohkem infot õigete toitumisvalikute ja toiduvalmistamise
kohta.
6.c
klass ei tahtnud kõrvale jääda ja otsustas osaleda.
Enne
kui pudru tegemiseks läks tuli saada teada kogu tõde teraviljade ja
putrude kohta. Igaüks mõistis, et enda tehtud puder tuleb endal ka
ära süüa.
Saime
teada, millised teravilajd kasvavad Eestis ja mujal, kuidas
tehakse jahu ja helbeid, miks on teraviljad tervisele kasulikud,
kuidas toituda tervislikult ja olla terve. Siis tuli väike teadmiste
kontroll ja me olimegi valmis putru keetma.
Darja
Džabbarova „Mulle väga meeldis valmistada putru”.
Anna
Rumjantseva „Mulle väga meeldis, et me koos klassiga putru
tegime”.
Nikita
Menṧikov „Pudru tegemine oli väga huvitav ja raske”.
Daniil
Pokatilov „See oli väga huvitav”.
Kirill
Golub „Mulle meeldisid pudrud”.
Oleg
Malõṧev „Reedel me tegime putru, see oli väga põnev”.
Sofia
Kolesnikova „See oli väga maitsev!”
Polina
Miroṧnitṧenko „ Me tegime putru kokandusklassis. Oli tore.”
Jekaterina
Mordvinova „ Keeta putru oli raske.”
Emilija
Alijeva „Mulle väga meeldis valmistada putru koos
klassikaaslastega. Kõik oli väga maitsev ja tore. Mina tahan veel
midagi koos klassiga valmistada. Mulle see töö väga väga palju
meeldis!”
Nicole
Nikitina „ See päev oli väga lõbus ja maitsev. Mulle see päev
väga meeldis!”
Suur
tänu õp. Olga Rõžikovale, kes ei kartnud meile oma ruumi usaldada
ja huvijuhile Irina Vzvartsevale, kes igati kaasa aitas.
Koostaja: Viktoria Mesilane, 6.C klassijuhataja
Koostaja: Viktoria Mesilane, 6.C klassijuhataja
0 коммент.:
Отправить комментарий